Arama
Arama Sonuçları
Biri Kastamonu'dan 6 isyankar başkan...
2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partilerinden aday gösterilmeyen 6 belediye başkanı, kesin olmayan sonuçlara göre tekrar seçildi.
Başkan, Kastamonu’da kaza geçirdi!
Kadın Kolları Başkanı Kastamonu’da kaza geçirdi.
Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi.
Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi.
Hastanede sitem!
Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir Hastanede vatandaşlara seslendi. Demir açıklamasında; "18 bin nüfuslu Araç'a 2, 40 bin nüfuslu Tosya'ya 1 uzman... Daha da başka söyleyecek bir şey yok" dedi.
Kastamonu’da kaç aday var? İşte kesin liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Kastamonu siyasetinde kafalar karışık!..
Kastamonu merkezde daha önce başka partide önemli görevlerde bulunmuş, hatta belediye başkan yardımcılığı yapmış isimler bir başka partinin belediye ve İl Genel Meclisi listelerinde yer alırken, ilçelerde ise işler tamamen kontrolden çıktı.
Erbilgin; 'AK Parti ve MHP'den ret cevabı aldık'
Canlı yayında konuşan CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin; "Hem Milliyetçi Hareket Partisi Yüksel Aydın ve AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'den randevu talep ettik. Ama her iki taraftan da ret cevabı aldık" dedi.
Tosya'da bir ilk!
Seçim çalışmaları kapsamında, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bir ilk gerçekleşiyor.
Kastamonu yeni başkanını seçiyor! Dev anket başladı
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Kastamonu’da vatandaşın nabzını yoklamak için Açıksöz Gazetesi’nin başlattığı 2024 seçim anketi başladı.
Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı
Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı….
İbrahim Demir'in adaylığı netleşiyor
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde, bugün yapılacak olan Yeniden Refah Partisi  Aday Tanıtım Toplantısında, Tosya Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir'in açıklanması bekleniyor.
Adaylık başvurusunu yaptı!
Avukat Hamit Serdar Yılmaz, Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı. 
Aday adayı mı oluyor?
AK Parti kulislerinde “Hamit Serdar Yılmaz” sesleri…
Türkiye’nin kalbi Filistin için atacak
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Teşkilatı, Konya’daki büyük mitinge tam kadro katılıyor
Genel Başkan Erbakan'a Tosya Çakısı hediye etti
Miting yapmak amacıyla Tosya'ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gerçekleştirdiği miting sonrasında Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i Belediye Başkanlığı makamında ziyaret etti. Başkan Kavaklıgil ziyarette Genel Başkan Erbakan'a Tosya Çakısı hediye etti.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
Hamza Sefa ve Cansel mutluluğa ‘evet’ dedi
Taşköprü Belediyesi Basın Danışmanı ve Anadolu Ajansı Taşköprü Muhabiri Hamza Sefa Yılmaz ile Cansel Gümüş, haftasonu düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi.
Erbakan’dan 'yerel seçim' kararı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin yerel seçim kararını açıkladı.
Erbakan: Hayra motor, şerre fren olacağız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Hayra motor, şerre fren olma hassasiyet ve gayretimizden asla vazgeçmeyiz” dedi.
ORC'den yerel seçim anketi: AK Parti, CHP ve İYİ Parti düşüşte, MHP yükseliyor
ORC'nin mart ayındaki yerel seçimlere yönelik yaptığı ankete göre AK Parti, CHP ve İYİ Parti'nin oy oranlarında 2019'e göre düşüş yaşandı.
Erbakan: ‘İttifaka yanlışları düzeltmek için girdik’
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İttifaka yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları hep birlikte düzeltmek için girdik" dedi.
"Türkiye Yüzyılı’nın en mağdur kesimiyiz"
Toplum Yararına Program (TYP) çalışanları sözcüsü Mehmet Erol, Güne Bakış programında konuştu. Erol, “Bizim derdimiz evimizin kirasını ve faturaları ödemek. Bizim için de bir çalışma olsun ve mücadele verilsin. Türkiye Yüzyılı'nın en mağdur kesimiyiz” sözlerini dile getirdi.
Cumhur İttifakı’nda “zam” rahatsızlığı!.. Vekil istifa etti
Seçimlere İstanbul'dan milletvekili olarak katılan YRP'li Serhat Fındık, "hayal kırıklığı" yaşadığını söyleyerek istifasının nedenini açıkladı.